Omdömen

”Jag tycker väldigt mycket om era tröjor och självklart er inställning till djur och natur. Tack så mycket!”
Cecilia, Smålandsstenar

“Tröjan var kanon!! Så skön och snygg 🙂 Känns bra att stödja djuren! Detta var inte den sista beställningen…”
Maria, Fjärås

“Hej igen! Vart så himla nöjd med köpet sist och för att du stödjer allt som jag brinner för! Fortsätt med det du gör!! Varm kram”
Rebecka, Göteborg

”1000 tack för den glädjande postförsändelsen som väntade i posthögen idag 😉 Måste ge ännu en positiv feedback gentemot förpackandet av toppen! Mycket trevligt & glädjande! Hoppas kunna komma åter med en beställning någon gång i framtiden! Fortsatt lycka till med Er verksamhet!!”
Rosita, Lyckeby

”Tack för ännu en väldigt fin och skön tröja, alltid så fint inslagna och snabbt skickade!  Ska ha dem på jobbet när det blivit varmare och hoppas det väcker lite tankar och diskussioner.”
Johanna, Mölndal

Vill bara ge en massa beröm för snabblevererade tröjor som var ännu snyggare i verkligheten än på bild! Dessutom tackar jag för fin tygväska och för att ni sprider bra budskap med Djurens Rätt- och Forska Utan Djurförsök info. Ett riktigt favoritföretag!”
Lotta, Östersund

“Jag har nu fått mina beställda t-shirts och vill bara säga att de är till och med snyggare än vad jag trodde, har väldigt behaglig kvalitet och sitter perfekt! Känns skönt att bära kläder som är bra för såväl djur som natur. Jag kommer utan tvekan rekommendera er sida till vänner och bekanta och återkomma för mer köp framöver.”
Charlotta, Karlstad

“Lätt, mjuk och skön t-shirt som man knappt känner att man har på sig. Herrmodellen passade mig perfekt då den har mer ärm.”
Ann-Britt, Trollhättan

“Jättefina, sköna t-shirts med bra passform. Rekommenderas som träningskläder!”
Lisbet, Göteborg

“Köpte precis en svart och en grön. De är så fina och underbara i kvalitén. De är mina “fin T-shirts”….
Anna, Åsa

“Jättefin t-shirt som jag ofta använder att träna i, eftersom tyget är så mjukt och stretchigt och dessutom suger upp fukt.”
Klara, Floda