Vår Fond

50 kr

Ge 50 kr..(eller höj beloppet i rullisten)


Animal Equality är en av de ledande internationella djurskyddsorganisationerna med fokus på djur i livmedelsindustrin. De grundades 2006 och finns i 8 länder. Arbetsområdena är att efterforska och dokumentera djurindustrin, att nå ut till samhälle, företag och politiker, att driva kampanjer samt att utbilda högskole- och universitetsstudenter. Visionen är att alla djur respekteras och skyddas.

AE har fått toppbetyg av Animal Charity Evaluators (ACE), som letar upp, granskar och rekommenderar de mest effektiva ändamålen för att förbättra för djuren.
Läs gärna mer i länkarna:
Animal Equality och Animal Charity Evaluators (ACE)

Hjärtligt tack! Din gåva räddar liv!

 

Artikelnr: Fond Kategori:

Beskrivning

GUARDA SPIRIT vill belysa och stödja bra ändamål genom denna Fond. Vi har skapat fonden för att underlätta för dig att ge ett litet bidrag samtidigt som du handlar. Din gåva går alltid fram oavkortad! Vi tömmer fonden när vi kommit upp några tusen. När vi tömt fonden hittar du kvitton i länken nedan.
Om du enbart vill ge en gåva men inte handla föredrar vi att du sätter in din gåva direkt till vårt Bg. 667-8395, märk med‘fond”. Eller så går du via webshopen men väljer inte Paypal utan ‘Betala direkt via Bankgiro’. Oavsett hur du ger går ditt bidrag fram oavkortat!

Kvitton på tidigare utbetalningar finns här. Tidigare insamlingar har gått till:

 

gotland-bild-fondGotlands Djurfristad arbetar helt ideellt med att omhänderta avlivningshotade, vanvårdade eller övergivna sällskaps- och lantbruksdjur och ger dem goda liv på fristaden. Djurfristaden jobbar även förebyggande genom att informera om djurens situation i livsmedelsindustrin och hur man kan göra skillnad. De jobbar för att höja djurens status genom att folkbilda om miljöfrågor, om djurens behov samt om djurens naturliga beteende och känsloliv. Genom att visa upp goda djurförhållanden på sin gård samt hålla i utbildningar och seminarier inspirerar de till ett etiskt förhållningssätt till djur och till en hållbar livsstil. Visionen är ett samhälle helt utan djurförtryck.

 

world animal protection

World Animal Protection är en internationell organisation som arbetar för djurvälfärd i de delar av världen där djurskyddslagen är bristfällig eller helt saknas. De har rådgivande status hos både FN och Europakommissionen och finns i de flesta länder. Fokus ligger på husdjur, komersiellt utnyttjade vilda djur, lantbruksdjur och nödhjälp efter katastrofer. De arbetar även med utbildning inom djuretik i skolor och bland djurägare.
……

Forska Utan Djurförsök är en svensk stiftelse som ger ekonomiskt stöd till forskning som kan ersätta djurförsök. De består av både forskare och lekmän och ger forskningsanslag, informerar och påverkar politiskt. Plågsamma djurtester sker idag på miljontals djur såsom hundar, fåglar, möss, kaniner och apor m.m. Odlade celler, datormodeller, tekniska lösningar och kemiska analysmetoder är några metoder som tack vare stiftelsen kunnat börja ersätta djurförsök.
.
..

 

..

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med ca 35 000 medlemmar. De är partipolitiskt obundna och arbetar med lagliga metoder – informationsspridning, opinionsbildning och politisk påverkan – för ett samhälle som inte förtrycker, tvingar eller utnyttjar djur. Djurens Rätts ekonomi är helt beroende av frivilliga bidrag och basen är lokalt aktiva medlemmar.